Anne van Houwelingen | Architectuurfotografie | Reclamefotografie

Licentievoorwaarden

Het is lastig om je steeds maar weer te moeten afvragen voor welk doel je de foto mag gebruiken en wanneer je extra moet betalen.
Daarom hanteer ik een simpele licentie voor het gebruik van de foto’s. Na betaling mogen de foto’s voor het eigen bedrijf onbeperkt gebruikt worden. Overal, in welke vorm dan ook en altijd. Voor reclamecampagnes gelden andere licentievoorwaarden die specifiek zijn voor het desbetreffende project.

Prijzen

Ik hanteer een prijsstructuur die transparant en voorspelbaar is. De prijs is een combinatie van de tijd die nodig is om het eindproduct te maken en de kwaliteit die ik lever. En dat kan op nacalculatiebasis met eenvoudige kostenposten of op basis van een vaste prijs voor een project bij grotere projecten. Zo voorkom je verrassingen.

Gedeeld gebruik

Je wilt professionele foto’s die laten zien hoe mooi jouw ontwerp, product of dienst is. Maar er zijn nog meer bedrijven betrokken bij het project? Dan is kostendeling een uitkomst!  Deze bedrijven kunnen de kosten delen en gebruik maken van de geleverde foto’s.
Voor een bescheiden opslag kan de licentie uitgebreid worden om door deze bedrijven gebruikt te worden. Onder dezelfde licentievoorwaarden.

Meer weten?

Natuurlijk is dit maar een beknopt overzicht. Als je een concreet project en vraag hebt geef ik graag een compleet overzicht met alle details van de licentievoorwaarden en prijzen. Bel of mail me gerust.

Anne van Houwelingen | Reclamefotograaf | Architectuurfotograaf

+31611748382 | anne@annevanhouwelingen.nl