Anne van Houwelingen | Reclamefotograaf | Architectuurfotograaf | Productfotograaf

Meer waard dan 1000 woorden

Een foto van uw product is vaak het eerste wat een potentiële klant van uw bedrijf ziet. In een fractie van een seconde wordt een oordeel gevormd over kwaliteit en waarde. Zorg dat die eerste indruk goed is!

Overtuig uw klant

Ieder product heeft unieke kenmerken. Het naar boven brengen van die kenmerken is mijn vak. Het luxegevoel moet van het horloge afspatten, de frisheid van de douchegel. Uw klant moet het willen hebben. Met mijn fotografie haal ik die kenmerken naar boven en voel je de kwaliteit. Uw product moet er perfect uitzien, tot in de kleinste details. Met licht én schaduw, met textuur en sfeer. Ik fotografeer uw producten in nauwe afstemming met u zodat u uw doelgroepen effectief bereikt.

Onderscheidende foto’s

Om succesvol te zijn zult u zich moeten onderscheiden van de concurrentie. Ik maak onderscheidende foto’s: individuele, op maat gemaakte producties. Elke opdracht en elke foto is uniek. Indien u geïnteresseerd bent om uw producten door mij te laten fotograferen dan maak ik graag een offerte voor u.

Toveren met licht

Licht is wat een beeld magie geeft. Licht fascineert me al van jongs af aan. Ik leerde het vangen met mijn camera en ik bestudeerde het tijdens mijn opleiding tot sterrenkundige. Ik maakte carrière in het technische bedrijfsleven, totdat ik besloot om mijn passie te volgen en professioneel fotograaf te worden.

In mijn fotografisch werk geef ik het licht een hoofdrol om vorm, reflectie en structuur te onthullen. Door het manipuleren met licht komt het karakter en de kwaliteit van een product tot leven. Zo ontstaat een beeltenis die de uitstraling van het origineel meer kracht geeft en die een sterke boodschap aan de kijker overbrengt.

Ik ben reclamefotograaf met daarnaast een passie voor het landschap. Mijn reclamefotografie en productfotografie combineer ik soms met landschapsfotografie. Ook in deze discipline geldt dat licht en schaduw een foto tot leven wekken.

 

 

Anne van Houwelingen | Reclamefotograaf | Architectuurfotograaf | +31611748382